Wallpaper-Black-And-White-3d-Squares

Yle Uutiset/Satakunta

Satakuntalaista käsityöosaamista pidettiin arvossaan Nokialla käydyssä Puunveiston SM-kilpailuissa. Porilainen Antti Pedrozo sijoittui kolmanneksi.

Nokialla käydyssä puunveiston SM-kilpailussa saatiin satakuntalaismenestystä, kun porilainen Antti Pedrozo sijoittui pronssille teoksellaan Vuoropuhelu. Mies on aiemmin sijoittunut Jäänveiston SM-kilpailuissa niin ikään kolmanneksi.

– Kyllä tämä tunnustus hyvältä tuntuu. Sanotaan näin, että tämä on hieno lisäkokemus muiden joukossa, kertoo pronssimitalisti Pedrozo.

Kisan järjesti Pinsiön Taidepuisto ry.

 

Karri Laihonen

Karri Laihonen Yle Satakunta

Alkuperäinen juttu:

no comment

Add your comment

Your email address will not be published.


Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/www/web474/html/Wordpress/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to www.sweetcaptcha.com:80 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/www/web474/html/Wordpress/wp-content/plugins/sweetcaptcha-revolutionary-free-captcha-service/library/sweetcaptcha.php on line 81